About me


Bithday

INFRAKTI     TermeTTI    ERROR

    09.02.1995     20.06.1996        09.12.1997  

 


City

Qallapek city and Rashiq gheto

 

Biografia e INFRAKTIT

 

Lindi ne vitin 09.20.1995 është

 ne shkollen {Deshmoret e kombit - baran} jeten e ka plot me probleme veten e quan rrebel, gangster njihet me nofken INFRAKTI por emri i tij i vertet është Milot Berisha dhe eshte nipi i can ademit i cili ka qen nje trim i madh qe nuk ka lejuar ndonje njeri te huajt qe te hy ne mahallen ton pra ne qallapek city

 

Biografia e TermeTTit

Lindi ne vitin 20.06.1996 është ne shkollen {Fan.S.Noli} ne shkoll është njer problematik i madh emri i tij i vertet eshte Valon Shala ndersa njihet me nofken [TermeTTi] eshte nipi i muj hasanit i cili ka luftuar ne serbetgjat gjith jetes se tij.

 

 

 

 

Biografia e ERRORIT

 

Lindi ne vitin 09.12.1997 po ashtu edhe ky është ne shkollen {Deshmoret eKombit - Baranë} njihet me nofken ERROR por emri i vertet i tij është Flakrim Berisha nipi i Can Ademit

Gjone shpin teme ne mujshi

The Blo0dy Alb0Zz

Emri
NofKa
Nr. i telit
LoNNi
TermeTTi 045-289-032
MiLoTi INFRAKTI 049-615-596

Kimi  ERRORiii 049-421-436

 

Ndihmë

UniKKaTiL